Riddle satser i Europa.


Riddle utvider organisasjonen for å skape vekst og bli en profesjonell e-sportsklubb ved å sørge for økt kvalitet og gjennomføringsevne i alle ledd på tvers av organisasjonen.


Frem til i dag har Riddle vært drevet i ekte dugnadsånd, og arbeidet som er lagt ned siden oppstarten den 15.1.2015 er enorm. Fire års jubileet feires med og inngå samarbeid med salgs- og markedsføringsbyrået Net2Gain AS og mediebyrået Medias AS. Målsettingen er i første omgang å ta posisjonen som den ledende e-sportsklubben i Skandinavia, og på lengre sikt bli blant de største klubbene Europa. Den nye storsatsningen blir driftet under Riddle AS.
For å nå denne målsettingen skal det bygges en fullt ut profesjonell organisasjon. Dette for å sikre kvalitet på innhold og økt oppmerksomhet i sosiale medier i en bransje som vokser med rekordfart. Vi setter også av dedikerte ressurser, som skal bruke tid på utvikling av e-sportsutøverne, og går nå inn i en fase hvor vi er på utkikk etter de riktige sponsorene som vil være med oss på den spennende reisen.


“Vi har over lengre tid jobbet aktivt med å finne en samarbeidspartner med rett kompetanse, og vi ser i den sammenheng på samarbeidet med Net2Gain og Medias AS som meget positivt for klubben og et naturlig steg videre. Med disse på laget har vi muligheten til å nå nye høyder og satse videre mot målet om å bli en av de ledende e-sportklubbene i Europa. “ Mohammed Barzinje, Daglig leder i Riddle AS.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Daglig leder Net2gain: Jan-Egil på tlf. 971 48 357 eller mail jan-egil@riddle.no
Daglig leder Riddle: Mohammed Barzinje på tlf. 483 38 877 eller mail mohammed@riddle.no
Foto: Gamer.no / Eivind Von Døhlen
karl@medias.no

Author karl@medias.no

More posts by karl@medias.no

Leave a Reply

All rights reserved Salient.